vlag-nl.jpg - 1kb
vlag-nl.jpg - 1kb
vlag-uk.jpg - 1kb
vlag-usa.jpg - 1kb

Lees

De

Feiten

Mannen Die Vaak Alcoholische Dranken Consumeren Hebben Minder Kans op een Hartinfarct.

Geen Negative Invloed

Het nuttigen van alcoholische dranken lijkt volgens een onderzoek in een Britse medisch vakblad geen negative inwerking te hebben op je hart. De lever is natuurlijk een heel andere zaak. Je moet zelf maar de afweging maken. Indien je flink aan de alcoholische dranken gaat heb je in ieder geval minder kans om dood te gaan door een hartinfarct

Onderzoek van 10 Jaar

Het onderzoek werd uitgevoerd onder een grote groep mannen en vrouwen gedurende een periode van 10 jaar. De mannen bleken minder vaak hartproblemen te hebben. Bij de vrouwen was er nagenoeg geen verschil.

Hersencellen en Vitamine B

Hou wel een oogje in het zijl. Flinke drinkers kunnen last krijgen van verminderde opname van vitamine B. Hierdoor gaan de hersencellen minder goed functioneren. Dus op het moment dat je de domeinnaam van deze site vergeet moet je gaan oppassen.

High-Density Lipoprotein (HDL) Cholesterol

Tot slot valt nog op te merken dat alcohol consumptie resulteren in een verhoging van het goede cholesterol (HDL). Ergens moet er een goede balans zijn tussen gezonde en ongezonde alcohol consumptie. Het blijft nou eenmaal een vervelende bijwerking van alcohol consumptie dat de snacks zo lekker gaan smaken!

November 2009

Terug naar de startpagina